Povestea Toffifee

În anul 1973 au fost o inovație, iar astăzi continuă să fie unice și sunt disponibile în peste 100 de țări. Aceasta este povestea de succes a pralinelor Toffifee.

Toffifee la nivel mondial
Azi

Toffifee la nivel mondial

Ce poveste de succes! Combinația delicioasă de alune de pădure, caramel, cremă cu alune de pădure și ciocolată este disponibilă acum în peste 100 de țări la nivel mondial.

Happy Birthday!
2013

Happy Birthday!

Toffifee împlinesc 40 de ani – sub acest slogan se lansează în aprilie o ediție specială „Happy Birthday”, împreună cu un concurs. Fiecare cutie promoțională de 500 g conține în plus rețeta exclusivă a unui tort Toffifee, special creat pentru aniversare.

Pentru întreaga familie
2000

Pentru întreaga familie

În noul mileniu, Toffifee sunt și rămân unice. Toffifee sunt tot mai iubite în lumea întreagă. O combinație perfectă, pe gustul fiecăruia, și o experiență pentru toată familia.

Anii ’90
1990

Anii ’90

Excentrici, colorați și puțin trăzniți – așa au fost anii ’90. Dar pentru Toffifee? La TV, marii și micii exploratori pornesc într-o aventură delicioasă, cu ciocolată, alune de pădure și caramel. Iar când Toffifee intră în joc, cu toții se adună imediat acasă.

Toffifee. Inconfundabile
1980

Toffifee. Inconfundabile

„... e multă plăcere în Toffifee!” Apare noul slogan, iar în spoturile TV Toffifee sunt prezentate ca un deliciu pentru întreaga familie.

Mereu unice
1973

Mereu unice

Într-un ambalaj cu negru și alune maro – așa s-au lansat Toffifee în anul 1973 în Germania. Pralinele au fost create ca o mică gustare dulce pentru femeile active profesional (cu sloganul „Savurează clipa”), dar, în scurt timp au devenit mai mult decât atât: cu Toffifee, Storck a reușit să aducă o adevărată inovație la nivel mondial.